Facilitaire vakbladen van nu

Emerce: Emerce is een Engels blad dat gaat over internationale marketing en business. Er staan interessante reportages in over de nieuwste business ideeën en formules. In dit blad kun je ook ervaringen lezen van opinieleiders en zo inspiratie en ideeën opdoen. Een goed marketing tijdschrift!

Entrepreneur: het tijdschrift voor kleine ondernemers! Het helpt de kleine ondernemers met managen, uitbreiden van hun onderneming en te ontwikkelen. Tips over financiën en belastingen. Ook bevat het inspirerende verhalen van succesvolle kleine ondernemers.

Management Kinderopvang: dit blad gaat niet over een kinderopvang zelf, maar over het managen ervan! Speciaal voor locatiemanagers, toezichthouders en medewerkers van een kinderopvang of peuterspeelzaal. Je kan er lezen over de ontwikkelingen in de branche, wetenschappelijk onderzoek, vernieuwende projecten en bedrijfsvoering. Alle dingen die erbij komen kijken wanneer je een peuterspeelzaal of kinderopvang leidt.

VM Vereniging Magazine: speciaal voor managers van landelijke verenigingen en beroeps/branche organisaties. Het vertelt over het verenigingsleven en de manieren op een vereniging te besturen en te managen. Hoe zij aankijken tegen de toekomst, en altijd proberen de kosten in toom te houden voor de leden én toch alles te kunnen financieren.

Harvard Business Review: een Engels vakblad over bedrijfskunde. Er staan persoonlijke en professionele verhalen in van succesvolle zakenmensen. Over innovatie in een bedrijf, technologie, leiderschap en bedrijfsstrategieën. Een blad speciaal gemaakt voor managers.

Facility Management Magazine: dit is een magazine dat men op de hoogte houdt van de nieuwste trends op het gebied van Facility Management. Dit blad faciliteert het contact tussen communityleden en aanbieders. Ook gaat dit blad over het beleid, managen, strategie en management in het algemeen. Het biedt inspiratie voor het optimaliseren van de organisatie.

 

 

 

Plaats een reactie